Er du mellem 18 og 24 år og ved at boble over af gode idéer? Har du lyst til at skabe kulturprojekter sammen med andre ligesindede og engagerede unge mennesker? Vil du udfordres på din viden, færdigheder og kompetencer inden for projektstyring? Så er de sceneste 3.0 noget for dig!

de sceneste 3.0 er et uddannelsesforløb i kreativ iværksætteri udviklet i samarbejde med Poesiens Hus og Tuborgfondet.

Gennem ugentlige mødegange vil du stifte bekendtskab med øvelser og metoder til idégenerering, kreative processer, produktionsplanlægning og samskabelse. Udover undervisningen skal I sammen skabe fire kulturprojekter, med det eneste krav om, at det skal komme andre unge til gode. Under uddannelsesforløbet vil du stifte bekendtskab med professionelle kulturskabere, som er en del af forløbets samarbejdende kulturinstitutioner.

Vi søger dig, der har skabertrang så det basker og måske ikke ved, hvor alt den energi skal ledes hen. Måske ønsker du på længere sigt at arbejde professionelt inden for kulturbranchen eller uddanne dig som kunstner, projektleder eller noget helt tredje. Gennem uddannelsesforløbet får du kompetencerne til at føre egne projekter ud i livet, samt får et stort netværk af andre unge kulturskabere, professionelle kulturskabere og forskellige kulturinstitutioner. 

Ansøgning:

Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning til info@desceneste.dk senest d. 8 august. I ansøgningen skal du beskrive, hvorfor du netop vil være en del af de sceneste 3.0. Udover information om dig selv, beder vi dig også om at skrive, hvorfor det er vigtigt, at der findes gode unge-til-unge kulturtilbud. Ud fra ansøgningerne udvælger vi kandidaterne som skal deltage i en workshop d. 17 august.

Praktisk info:

Workshops vil finde sted d. 17 august på Poesiens Hus. Tidspunkt annonceres senere.

Uddannelsesforløbet har opstart d. 7 september og varer frem til d. 21 juni. Vi mødes i Poesiens Hus hver onsdag fra kl. 17:00 – 21:00, samt enkelte arbejdsweekender op til projekter. Der forventes, at du prioriterer din tilstedeværelse til alle mødegangene.