Udstilling: XYZ

Vi vil gerne forstås og forstå hinanden. Alligevel kan tabubelagte emner være svære at italesætte – vi snubler over ordene eller tier i frygt for at sige noget forkert. Derfor inviterer kulturstartergruppen De Sceneste til gruppeudstillingen “XYZ”, og en efterfølgende åben, kreativ og respektfuld samtalesalon om køn, sex og seksualitet i en moderne verden med udgangspunkt i det rum, kunsten skaber. Det hele løber af staben d. 16. marts fra 16-22 hos Basement CPH på Vesterbro. Entré er gratis og baren er åben under hele arrangementet.

Dagens program:
16:00 til 20:00 – udstillingen og baren er åben
20:00 til 20:45 – vores panel (TBA) taler om køn, sex og seksualitet med udgangspunkt i værkerne
20:45 til 22:00 – DJ lounge samt fortsat åben udstilling

Kom og bliv klogere på dig selv og dine medmennesker. Din mor er også velkommen 🙂

Kunstnere, samarbejdspartnere og paneldeltagere offentliggøres løbende, så hold øje på begivenheden https://fb.me/e/1Yr1LFoP8

Vi glæder os til at se jer!